Tyhjä

Yksityisyyden suojaus


1.    Kaikkia nettikaupassa käynnin ja ostosten teon yhteydessä tietoon tulleita asiakkaan henkilötietoja käsitellään luottamuksellisina tietoina. OÜ Siberi Seeder ei paljasta tietoonsa saamiaan tietoja kolmannelle osapuolelle, halutessaan on asiakkaalla oikeus vaatia henkilötietojensa poistamista nettikaupan tiedostoista.

2.    Tilauksen esittämisen yhteydessä käyttäjän antamat ja Palvelujen tarjoajan tietoon tulleet Palvelun käyttäjän henkilötiedot tallennetaan asiakasrekisteriin ja niitä käytetään myyntipalvelujen ja tavaran tarjoamiseksi Palvelun käyttäjälle.

3.    Sinulla on oikeus kieltäytyä vastaanottamasta uutiskirjeitä lähettämälle meille sähköpostiviesti osoitteeseen info@siberiseeder.ee, tai menemällä nettikaupassa omalle tilillesi ja klikkaamalla kohdassa „Uutiskirje“ painiketta Liity/ Eroa uutiskirjeestä.

4.    Näiden ehtojen ulkopuolisissa ratkaisemattomissa erimielisyyksissä lähdetään Viron voimassa olevasta lainsäädännöstä.

5.    Asiakkaan ja OÜ Siberi Seederin väliset tuotteiden tilaamiseen ja ostamiseen liittyvät erimielisyydet ratkaistaan neuvottelemalla. Mikäli ei päästä yhteisymmärrykseen, on sinulla oikeus kääntyä oikeuksiesi puolustamiseksi Kuluttajansuojaviraston tai Harjumaan maakuntaoikeuden puoleen. Erimielisyyksien ratkaisemisessa lähdetään Viron voimassa olevasta lainsäädännöstä.Sivustokartta | Siberi seeder © 2016