Tyhjä

Toimitusehdot

 

1. Ehtojen kattavuus ja voimassaolo

1.1.  Ehdot ovat voimassa kaikkien henkilöiden ja ostoympäristön www.siperiansembra.fi (tästä lähtien nettikauppa) omistajan OÜ Siberi Seederin välille nettikaupan välityksellä tuotteiden ostamisessa syntyvissä juridisissa suhteissa.

1.2. Näiden ehtojen lisäksi säätelee nettikaupan välityksellä tuotteiden ostamisessa syntyviä juridisia suhteita Viron voimassaoleva lainsäädäntö.

1.3. Nettikaupalla on oikeus muuttaa ja täydentää näitä ehtoja ja hinnastoa. Ehdot, muutokset ja täydennykset astuvat voimaan niiden ilmestyttyä sivustolle www.siberiseeder.ee.

2. Hinta

2.1.  Nettikaupan hinnat ovat voimassa Ehtojen kohdassa 3.2. säädetyn laskun maksuajan puitteissa.

2.2.  Kaikkiin hintoihin sisältyy liikevaihtovero.

2.3.  Ostettujen tuotteiden hintaan lisätään lähetyskulut, jotka lasketaan ostoskoriisi.

3. Tuotteiden maksaminen

3.1.  Tilauksen maksamiseen on sinulla erilaisia mahdollisuuksia. Lasku näytetään kuvaruudulla. Tilausvahvistus lähetetään sinulle lisäksi sähköpostitse. Tarkista ennen laskun maksamista, että laskun tiedot vastaavat tilauksesi sisältöä.

3.2.  Tuotteet maksetaan 100% ennakkona 14 päivän aikana laskien tilausvahvistuksena olevan laskun lähettämisestä sähköpostiosoitteeseesi.

3.3.  Tilauksesi ja laskusi perutaan, jollet ole maksanut laskua 30 päivän aikana.

4. Tuotteiden perille toimittaminen ja luovutus

4.1.  Tilatut tavarat lähetämme sinulle Viron postin välityksellä 10 työpäivän aikana laskien tilaussumman saapumisesta OÜ Siberi Seederin pankkitilille.

4.2.  Kuriiriyritys toimittaa tuotteet tilauksessasi ilmoittamaasi osoitteeseen. Sinulle soitetaan etukäteen ja sovitaan sopiva toimituspäivä ja kellonaika kyseisenä päivänä.

4.3.  Vaurioituneesta paketista pyydämme ilmoittamaan postilaitokselle/kuriirille, samaten sähköpostitse osoitteeseen myynti@siperiansembra.fi. Vaurioituneet tuotepakkaukset korvataan.

5. Tilauksen peruutus ja tuotteen palautus

5.1. Sinulla on oikeus tuotteet maksettuasi, mutta ennen tuotteiden perille toimittamista peruuttaa tilauksesi lähettämällä vastaavansisältöisen ilmoituksen OÜ Siberi Seederin sähköpostiosoitteeseen myynti@siperiansembra.fi

5.2.  Tuotteet saatuasi sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin. Mikäli tuotteet eivät vastaa toiveitasi, on sinulla oikeus 14 päivän aikana tuotteiden luovuttamisesta luopua tilauksestasi ja palauttaa ostamasi tuotteet OÜ Siberi Seederin kustannuksella lähettämällä vastaavansisältöisen ilmoituksen OÜ Siberi Seederin sähköpostiosoitteeseen myynti@siperiansembra.fi

5.3.  Tilaus peruutettaessa kohdan 5.1 säädösten mukaisesti tai tilauksesta luovuttaessa kohdan 5.2 säädösten mukaisesti, sinulle palautetaan ostosumma (sekä kuljetuskustannukset) ilmoittamallesi pankkitilille viimeistään 30 päivän aikana laskien vastaavan ilmoituksen saapumisesta, paitsi näiden ehtojen kohdan 5.4. säätämissä tapauksissa.

5.4.  Jos palautettava tuote on vahingoittunut ja tämä on johtunut (I) OÜ Siberi Seederistä riippumattomista syistä; ja (II) tuotteen tarkoituksen vastaisesta käyttämisestä, on OÜ Siberi Seederillä oikeus vähentää tuotteen arvon aleneminen tuotteesta maksetusta ja palautettavasta summasta. Jollet ole tyytyväinen ilmoituksessa esitettyyn arvon alennukseen, voit pyytää riippumattomalta asiantuntijalta lausunnon tuotteen arvon alenemisesta. Asiantuntijan arviointiin liittyvät kulut maksaa erimielisyyden hävinnyt osapuoli.

6. Takuu ja vaatimuksia vastaamattomien tuotteiden palautus

6.1.  OÜ Siberi Seeder vastaa tuotteiden vaatimuksiin vastaamattomuudesta ja puutteista, jotka ilmenevät 2 vuoden aikana tuotteiden asiakkaalle luovuttamisesta.

6.2.  OÜ Siberi Seeder ei vastaa:

1) Asiakkaan aiheuttamasta tuotteen vahingoittumisesta/rikkoutumisesta;

2) Puutteista, jotka ovat aiheutuneet tuotteen tarkoituksen vastaisesta käyttämisestä;

3) Tuotteen tavanomaisesta fyysisestä kulumisesta normaalikäytössä.

6.3.  Jos havaitset tuotteessa vaatimuksiin vastaamattomuutta tai puutteita, lähetä vastaavansisältöinen ilmoitus niiden havaitsemisestä viimeistään 2 kuukauden aikana OÜ Siberi Seederin sähköpostiosoitteeseen myynti@siperiansembra.fi

6.4.  Jos tuote ei vastaa vaatimuksia tai siinä on puutteita, on sinulla oikeus vaatia tuotteen vaihtamista vaatimuksia vastaavaan ja virheettömään tuotteeseen tai luopua tilauksesta ja palauttaa vaatimuksia vastaamaton tuote OÜ Siberi Seeder kustannuksella.

6.5.  Vaatimuksia vastaamatonta tuotetta palautettaessa maksetaan tuotteen ostosumma (sekä kuljetuskustannukset) asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille viimeistään 30 päivän aikana laskien tilauksesta luopumisen ja tuotteen palautustoiveen saapumisesta.

6.6.  Takuun sisältämien oikeuksien lisäksi asiakkaalla on myös muut lainsäädännöstä johtuvat oikeudet.

7. Vastuu ja force majeure

7.1.  OÜ Siberi Seeder vastaa sinulle ja sinä vastaat OÜ Siberi Seederille toiselle osapuolelle näiden ehtojen rikkomisesta aiheutetun vahingon Viron voimassa olevan lainsäädännön säätämissä tilanteissa ja laajuudessa.

7.2.  OÜ Siberi Seeder ei vastaa sinulle aiheutetuista vahingoista tai tuotteen perille toimittamisen viivästymisestä, mikäli vahinko tai tuotteen toimittamisen viivästyminen ovat johtuneet seikoista, joihin OÜ Siberi Seeder ei ole voinut vaikuttaa ja joiden tuloa OÜ Siberi Seeder ei aavistanut eikä voinutkaan aavistaa (force majeure).Sivustokartta | Siberi seeder © 2016