Tyhjä

SUOSITTELEMME

Järjestys:
Näytä:
Anastasia - 1. kirja «Venäjän Soivat Seetripuut» kirjasarjan 10 kirjasta, kertoo tarinan ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemies Vladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten
17,74€ 6,89€
”Anasta”, ”Venäjän soivat seetripuut” –kirjasarjan 10. kirja on huikaisevan upea päätös kirjoille, jotka ovat elähdyttäneet ja innostaneet tuhansia ihmisiä eri puolilla maailmaa.
17,74€ 6,89€
Hammastahna öljykakusta ja pähkinänkuoresta puhdistaa ja kiillottaa kevyesti ja tehokkaasti hampaiden pintaa, suojaa ja tervehdyttää ikeniä ja limakalvoja, suun verisuoni.
8,85€
Sembraöljy - Siperiansembran siemenistä valmistettu öljy on luonnontuote, luonnon oma E-vitamiiniuute. Sembraöljy sisältää hyvin paljon monityydyttymättömiä rasvahappoja, jotka eivät syntetisoidu elimistössä ja joita saadaan vain ravinnosta.
34,50€ 29,30€
Altai-vuoriston yrteistä valmistettu pohjoismainen teesekoitus „Palsami“ (tuomenmarjat, mäntyversot, väinönputken juuri)...
15,53€
Sembrapihkalla 10 % rikastettu sembraöljy - Siperiansembran käpyjen siemenistä valmistetun öljyn ja luonnollisen sembrapihkan seos, minkä vuoksi öljyssä on jonkin verran sakkaa. Sembrapihka on luonnollinen antiseptinen aine.
34,50€ 31,05€
Sivustokartta | Siberi seeder © 2016