Tyhjä

Tyrniuutteella rikastettu sembraöljy, 100 ml

Saatavuus: Varastossa
Hinta: 34,50€

Tyrniuutteella rikastettu sembraöljy - Siperiansembran siemenistä valmistetun öljyn ja luonnonmukaisen tyrniuutteen seos, minkä vuoksi öljyssä on jonkin verran sakkaa.

Luonnonmukaisella tyrniuutteella rikastettu sembraöljy antaa mahdollisuuden laajentaa ravintoannosvalikoimaa; siinä on runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja, karotiinia, vitamiineja, kivennäisaineita ja muita biologisesti aktiivisia aineita. Sen lisäksi se vahvistaa vielä entisestäänkin sembraöljyn tunnettuja hyödyllisiä ominaisuuksia.
 
Tyrni on hyvin runsaasti vitamiineja sisältävä kasvi. Se sisältää sokeria ja orgaanisia happoja (omena-, viini- ja suolaheinähappoa) ja C-, B1-, B2, PP-, K-, P- ja E-vitamiineja, karotiinia ja karotionoidia ja myös flavonoideja (erityisesti rutiinia), rautaa, booria ja mangaania.

Tyrnissä on myös parkkiaineita, rasvahappoja (oleiini- ja linoleenihappoja), fytonsideja sekä typpeä sisältäviä yhdisteitä.

Tyrnin marjoissa ja oksien kuoressa on serotoniinia, jolla on tärkeä merkitys hermoston normaalille toiminnalle.

Eri maiden kansanlääkinnän piirissä on tyrniä käytetty jo pitkään lääkekasvina. Sen avulla elimistö pystyy palautumaan sairauden jälkeen. Tyrnimehulla ja –uutteella tai tyrnin lehdistä tehdyllä haudukkeella voidaan puhdistaa erilaisia haavaumia. Öljyä käytetään gynekologisessa hoidossa (vain lääkärin määräyksestä!). Sitä määrätään myös usein auringon polttaman ihon hoitoon.
 
Tyrniuutteella rikastettu sembraöljy sisältää karotiinia ja karotinoidia (A-vitamiinin esiastetta), E-vitamiinia, F-vitamiinia, joka säätelee ihon aineenvaihduntaa, steariineja, kivennäisaineita ja hivenaineita (rautaa, kuparia, hopeaa, piitä, mangaania, kobolttia, nikkeliä, vanadiumia yms.) sekä myös oleiini-, linoleeni-, palmitiini- ja steariinihappoglyserideja.
 
Käyttösuositus:
Tyrniuutteella rikastettu sembraöljyä suositellaan nautittavaksi sisäisesti 1-2 teelusikallista 2-3 kertaa päivässä 30 minuuttia ennen ruokailua.
Tyrniuutteella rikastetulla sembraöljyllä on erittäin merkittäviä antioksidanttisia ja bakteereita tappavia ominaisuuksia. Se auttaa lyhentämään kudosten uudistumista iho- ja limakalvovaurioissa.
Tyrniuutteella rikastettu sembraöljy on erittäin arvokas aine vitamiinipuutoksen parantamisessa. Se tehostaa rasva-aineenvaihduntaa, lisää maksan proteiinipitoisuutta, kiihdyttää vaurioituneiden kudosten paranemista (myös alkoholimyrkytyksen jälkeistä maksasolujen paranemista).
K1-vitamiinin, fosfolipidien ja tyrninmarjojen sisältämän betasitosterolin ansiosta öljy ehkäisee verisuonien kalkkeutumista; se onkin tämän vuoksi erittäin tehokas iäkkäiden ihmisten ateroskleroosin ja ikämuutosten ennaltaehkäisyssä.
 
Houm. Ravistettava ennen käyttöä. Suositellaan nautittavaksi 30 päivän ajan; suuremman tehon lisäämiseksi on hyvä toistaa käyttökuuri 2-3 kertaa.

Tyrnillä rikastettua sembraöljyä myydään 100 g/ml:n lasipulloissa, jotka on pakattu pahvipakkaukseen, mukana käyttöohjeet. Öljyä on säilytettävä viileässä ja pimeässä paikassa +2 ....+20 °C. Avattua pulloa suositellaan säilyttää jääkaapissa.

Säilyvyysaika 12 kuukautta.

Tuotteen ominaisuudet
Koostumus Luonnonmukaisella tyrniuutteella rikastettu sembraöljy
Määrä 100 ml
Pakkaus Lasipullo
Säilyvyysaika 12 kuukautta

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Sivustokartta | Siberi seeder © 2016