Tyhjä

5. kirja - Keitä me olemme?

Saatavuus: Varastossa
Hinta: 17,90€ 6,95€

Kirjoittaja: Vladimir Megre

painovuosi: 2013
suomeksi, pehmeäkantinen, 285 sivua
kääntäjä: Tytti Vahla
kansikuva: Arsen Kljan
kustantaja: SIBERI SEEDER / MINÄ OLEN KUSTANNUS
ISBN: 9789949921751

Keitä me olemme? - 5. kirja «Venäjän Soivat Seetripuut» kirjasarjan 10 kirjasta, jatkaa kertomusta Anastasiasta, ihmeellisestä ja uskomattomasta naisesta, jonka venäläinen liikemiesVladimir Megre tapasi vuonna 1995 kauppamatkallaan siperialaista Ob-jokea myöten.

Keitä me olemme? kuvaa kirjailijan yrityksiä löytää todellisia ja vakuuttavia todisteita Anastasian suuren vision ja unelman tueksi. Vihdoin pitkällisen ja turhauttavan etsinnän jälkeen hän löytää upeita ja eläviä todistuksia, ja mistäpä muualta kuin Venäjältä. Hän kuvaa elävästi, miten käytännössä on mahdollista toteuttaa Anastasian suuri unelma, Maaplaneetan muuttaminen ihanaksi paratiisin puutarhaksi, kauneuden, sopusoinnun, rauhan ja runsauden tyyssijaksi.

Kirjassa tuodaan myös selkeästi ja unohtumattomasti esiin uuden sukupolven, uuden ihmisrodun lasten merkitys tässä kauan odotetussa muutoksessa hyvyyteen, keskinäiseen kunnioitukseen ja rakkauteen kaikkien luomakuntien osalta. Juuri lapset auttavat meitä tiedostamaan nykyisen tuhoon johtavan tilanteen mielettömyyden ja siirtymään kokonaan uudelle tielle kohti onnellista, vapaata ja väkivallatonta yhteiseloa.

... Ne jotka kykenevät ymmärtämään oman tarkoituksena ja jatkuvan ikuisuuden luonteen, eivät onnellisina kehollistuen yhä uudelleen, koska he itse omiilla ajatuksillaan luovat oman ikuisen onnelisuutensa.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Sivustokartta | Siberi seeder © 2016